Devii mai conștient de tine pe nesimțite. Nici nu îți dai seama că percepi sau te percepi mai altfel. Doar când ți se întâmplă chestiuțe interesante.
După duș a urmat datu cu cremă pe față. Iau cu degetul crema din recipient și o pun pe față . Surprinzător crema este foarte rece atingerea e neplăcută pentru piele.
Când ai atenția pe interior procesele observate curg cu încetinitorul. Normal totul a durat o secundă dar desfășurat părea mult mai lung. Prima dată am sesizat mișcarea în ochi. Ceva care s-a retras rapid lăsând în urmă pentru o fracțiune de secundă un tunel. Apoi am sesizat că în tot corpul ceva s-a retras rapid în spate apoi a revenit.
Devine tot mai interesant.

Reclame

2 comentarii

  1. Eu cred ca mesajele din vise sunt personale, si numai cel ce viseaza poate interpreta, pe baza propriei experiente….Eu nu reusesc sa-mi interpretez propriile vise, dar si retin putine dintre ele….
    Visul din articol imi pare mai mult o calatorie in viitor, decat un vis……Daca ar fi sa interpretez, fara sa gandesc prea mult, as vedea, in acest vis, o anuntare a unei intalniri cu cineva din acel timp, sau chiar cu propria persoana, din viitor…..(ori dintr-un prezent din alt plan)…….

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.