Se lucrează

Ultimele zile au fost interesante pe alt nivel de percepție. Viața merge normal cu bune și mai puțin bune.
Pe alt plan am o voce- gând care mă ghidează. Verific zilnic informațiile minore pe care mi le dă. Întreb de exemplu dacă băieții sunt pe drum de la lucru. Da. În cât timp ajung? 5 minute. Mă uit la ceas. 5 minute și băieții parchează în fața casei. Te verific îi spun gândului și gândul aprobă.
Se lucrează la fuziune, îmi spune. Fiecare conexiune trebuie refăcută.
Atunci observ că eul ( smaranda) se apropie de momentul disipării în nimic. Am o senzație de teamă. O să mă mai recunosc, că individ?
Se preiau datele personalității, aflu. Cel care se teme este egoul dar este pregătit.
Paralel, deși doar vag, când și când pe alt plan am imaginea unui oraș imens așezat într o vale, înconjurat de munți. Parcă percep un peisaj splendid cu ape suspendate ce cad în cascade. Nu văd clar și încerc să aflu dacă nu cumva este o amintire a unui peisaj sf amintit de la televizor. Așa că nu încerc să văd mai clar deși nerăbdătoare clocotesc de bucurie.
Se lucrează îmi spune gândul. Cum se cheamă orașul? Atlantida. Sunt nedumerită și cred că îmi imaginez. Gândul continuă să povestească, că doar o parte din oraș a căzut în fisura timp-spațiu de joasă vibrație și că de atunci se tot lucrează la recuperare.
Mie mi se pare că îi sf imaginat de mintea mică. Om vedea de om trăi.
Se lucrează.

Reclame

7 comentarii

 1. Se tot zice ca e momentul sa eliberam partea de umbra a Atlantidei, sa ne ridicam dincolo de ce s-a intamplat atunci. Am inteles intuitiv ca asta e un adevar ce se aplica atat la nivel universal, cat si la cel personal. Am simtit in ultimul an ca toate tiparele karmice ale vietii mele se schimba radical, sunt inlocuite. Am avut de asemenea un vis pe care il am des, ca zbor, doar ca in visele anterioare zburam deasupra aceluiasi peisaj,

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

 2. Pe cand acum este altul, pe care nu l-am mai vazut pana acum. Simt profund o schimbate, da, este si la mine o frica in ego, o frica de ceva nou, ce nu pot anticipa pe vechile idei. Dar, de fiecare data cand ma concentrez sa imi dizolv, prin diferite metode, vocea nelinistita vesnic a egoului meu mai mare, ma simt mai eliberata. De asemenea, cred ca felul in care curg lucrurile in ultimul timp in vietile noastre e spre o cat mai mare dizolvare a egoului. Viata pare sa-mi dea o lectie de fiecare data cand “imi iau nasul la purtare” si ma preamaresc, in schimb, barierele dintre persoane imi par mai fade, de parca mi-e mai usor sa empatizez cu ei.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

 3. EGOul meu este lovit de când mă știu……..Nici nu mă mai aștept la aprecieri,de parcă sunt invizibilă, și este normal să nu mă vadă nimeni………Probabil că nu am mers pe drumul meu, unde sunt vizibilă……… Nu mă doare decât fizic, faptul că muncesc din greu, și reușesc doar să îmi plătesc facturile………..Faptul că eu consider că am calități (invizibile), este o manifestare a EGOului ?
  EU înțeleg, din acest articol, că am fost cetățean al ATLANTIDEI, am făcut lucruri reprobabile, și am fost trimisă la reeducare…….Am făcut, și aici, lucruri reprobabile………Voi rămâne aici, până mă îndrept? De asemenea, înțeleg și faptul că mama, tata, bunicii și ceilalți, care au plecat, au plecat, înapoi, în ATLANTIDA……..Am înțeles corect? Și, dacă SE LUCREAZĂ, se lucrează și la greșelile (păcatele) noastre? SE LUCREAZĂ din partea cealaltă sau din ambele părți ? CE SĂ FAC?

  Apreciază

  Răspunde

 4. Nu știu cum se lucrează la recuperare și nici sigură 100% nu sunt că informația este corectă. De aceea nu știu să dau răspuns la întrebările tale.
  Și eu am fost și sunt transparentă. O vreme tare lungă m-a contrariat și supărat această situație; acum mă bucur că a fost și este așa căci nevăzută, neauzită am timp să mă ocup de mine.
  Că se lucrează la reconectarea rețelelor nervoase cu posesorul de drept, spiritul, se referă la mine( cred) ca rezultat al muncii de curățenie de peste 17 ani. Nu este o răsplată ci un proces natural. Am observat că egoul se țese începând de la cap pe ramificațiile nervoase până preia definitiv controlul.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.